Studenac market
16.05.2023.

Studenac preuzeo lanac Strahinjčica d.o.o.

Studenac preuzeo lanac Strahinjčica d.o.o.

Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, ujedno i lanac s najvećom mrežom prodavaonica, u svibnju je preuzeo trgovački lanac Strahinjčica d.o.o. koji posluje u 47 maloprodajnih objekata na području Zagorja i okolice te zapošljava gotovo 200 zaposlenika.

Novo preuzimanje nastavak je kontinuiranog rasta kojeg kompanija ostvaruje posljednjih godina, a nakon prošlogodišnjih akvizicija, među kojima se ističe preuzimanje dubrovačkog lanca Pemo d.o.o. i kutinske Lonije, Studenac je otvorio svoja vrata i kupcima Krapinsko-zagorske županije te učvrstio svoje pozicije u Zagrebačkoj i Varaždinskoj županiji te Gradu Zagrebu. Preuzimanjem Strahinjčice Studenac je potvrdio svoju poziciju lanca s najvećim brojem prodavaonica u Hrvatskoj, njih 1136 zajedno s akviziranim prodavaonicama.

Studenac nastavlja sa svojom poslovnom strategijom rasta i razvoja, a preuzimanjem lanca Strahinjčica ojačali smo i našu poziciju u središnjoj i sjevernoj Hrvatskoj. Pridruživanje prodavaonica Strahinjčice u mrežu Studenca ponovno potvrđuje našu tezu kako proximity formati poput naših imaju velike potencijale i prednosti, a mi ih uspješno koristimo kako bismo se uklopili u različite nove lokalne zajednice, ali i dublje integrirali u one u kojima smo već prisutni. Uz postupno unaprjeđenje svih poslovnih aspekata, zadržat ćemo vrijednost koju lanac predstavlja svojim kupcima i zaposlenicima te je dodatno obogatiti i vrijednostima Studenca“, izjavio je Michal Senczuk, predsjednik Uprave Studenca.

Posebne pogodnosti za nove kupce

Slijede faze integracije i rebrandiranja Strahinjčica trgovina u Studenac, a osim redovitih tjednih akcija, novi kupci mogu očekivati i popuste dobrodošlice te brojne pogodnosti unutar mobilne aplikacije Moj Studenac.

Spomenuto je područje tako postalo bogatije za niz novih Studenac prodavaonica proximity formata koje kupcima omogućavaju bržu i praktičniju svakodnevnu kupnju uz bogatu ponudu i dobrosusjedsku atmosferu.

Isprintajte novost

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!