Studenac market
26.05.2023.

Zlatna košarica za trgovca 2022. godine

Zlatna košarica za trgovca 2022. godine

Žiri sastavljen od priznatih stručnjaka i predstavnika strukovnih institucija FMCG i retail industrije prepoznao je uspjehe Studenca te ga nagradio Zlatnom košaricom za trgovca 2022. godine.

Nagrada za najbolje ostvarenje u maloprodaji i industriji robe široke potrošnje

Radi se o nagradi koja dodjeljuje specijalizirani časopis „Ja trgovac“ već osmu godinu zaredom za najbolja ostvarenja u maloprodaji i industriji robe široke potrošnje. Ovo priznanje slavi osobita ostvarenja tvrtki u 2022. godini te ukazuje na najbolje primjere poslovanja i tržišnog uspjeha predstavnika industrije. Studenac je podijelio prvo mjesto u glavnoj kategoriji Trgovca godine koja se dodjeljuje tvrtkama koje su pokazale izniman napredak u prethodnoj godini uzimajući u obzir pokazatelje o uspjehu strategija i poslovnih politika koje su rezultirale rastom.

Zlatna košarica kao kruna rada na transformaciji i razvoju Studenca

„Osvajanje nagrade u glavnoj kategoriji Zlatne košarice, nagrade za Trgovca godine, simbolična je kruna petogodišnjeg rada na transformaciji i razvoju Studenca. Hvala svima involviranima u ocjenjivanju što su prepoznali naš snažan rast i transformaciju u modernu kompaniju“, izjavila je Miranda Mladin, direktorica marketinga Studenca. Dodala je da iza uspjeha Studenca stoji organski rast i niz uspješnih akvizicija poput Lonije, Pema, Duravita i Korduna. Studenac se svojim kupcima približio digitalnim projektima koji su obilježili 2022. godinu, pokrenuo mobilnu aplikaciju Moj Studenac, pozicionirao se na online platformama i otvorio dark storeove te osnovao centar izvrsnosti - Studenac Digital koji je početna staza Studenčevog putovanja u svijet digitalizacije. Na taj način osluškuje i zadovoljava potrebe svojih kupaca, ali privlači i neke nove generacije.

„I najvažnije te zaslužuje posebno mjesto - Veliko hvala kolegicama i kolegama, njima gotovo 6.000, jer je ovo naš zajednički uspjeh. Upornost, predanost i motivacija cijelog Studenac tima stoji iz svih ovih postignuća. Istim putem nastavljamo i dalje!“, zaključila je Mladin.

Nakon uspješne poslovne 2022. godine, istim utabanim putem Studenac nastavlja i dalje. Studenac trenutno zapošljava gotovo 6.000 zaposlenika koji su u centru poslovanja kao temelj dosadašnjih i budućih postignuća kompanije. U fokusu poslovanja Studenca i dalje ostaju organski i akvizicijski rast i razvoj te modernizacija i digitalizacija poslovnih procesa, a sve s ciljem pozicioniranja tvrtke kao najboljeg izbora u svakom susjedstvu koji svojim kupcima nudi „i sitno i bitno“.

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!