Studenac market
31.07.2023.

Studenac i ove godine partner turnira ATP Croatia Open Umag

Studenac i ove godine partner turnira ATP Croatia Open Umag

Studenac je i ove godine podržao ATP Croatia Open Umag, međunarodni teniski turnir bogate tradicije koji je ponovno okupio brojnu publiku i teniske virtuoze iz cijelog svijeta.

„Prije svega, čestitamo Alexeiju Popyrinu na odličnoj igri koju je okrunio pobjedom u finalu. Ponosni smo što smo bili partner pravoj sportskoj poslastici koja je publici servirala tjedan uzbudljivih mečeva. Partnerstvom na ovom turniru, Studenac ne podržava samo sport, nego i daljnje jačanje pozicije Umaga kao nezaobilazne destinacije na svjetskog teniskoj karti“, kazala je Miranda Mladin, direktorica marketinga u Studencu.

Studenac je za sve posjetitelje ATP turnira pripremio zonu u kojoj su mogli uzeti predah od uzbudljivih mečeva. Ovaj turnir samo je jedan od brojnih projekata u kojima Studenac sudjeluje i putem kojih aktivno nastavlja doprinositi zajednicama u kojima djeluje. Između ostalog, Studenac je ove godine podržao i teniski turnir WTA Makarska Open, čime je još jednom potvrđena višegodišnja predanost promoviranju sporta, zdravih životnih navika, ali i poticanju održavanja sportskih domaćinstava u Hrvatskoj.

Biti blizu kad je našim sugrađanima najpotrebnije ostaje glavni cilj koji Studenac ostvaruje kontinuiranim otvaranjem novih trgovina u kojima je sve na dohvat ruke, ali i podržavajući lokalna događanja i manifestacije koja su važna za svakodnevni život članova naših zajednica.

Fotogalerija

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!