Studenac market
08.09.2023.

Studenac razveselio prvašiće svojih zaposlenika: “Nije znala što bi prije raspakirala”

Studenac razveselio prvašiće svojih zaposlenika: “Nije znala što bi prije raspakirala”

Već petu godinu zaredom Studenac je nastavio provoditi program darivanja prvašića svojih zaposlenika.

“Baš sve što je potrebno za početak! Stvarno su puno dobili: torbu, punu pernicu, sav set za likovni, bilježnice… Mi apsolutno ništa ne moramo uzimati”, zadovoljno ističe 34-godišnja Kristina Tadić osvrćući se na akciju.

Kristina u Studencu radi otkako je prije dvije godine lanac Bure trgovina postao dio omiškog lanca. Prije godinu dana radno mjesto zamjenika u trgovini zamijenila je putem internog natječaja za poziciju specijalistice interne revizije.

„Ovo nam predstavlja jako veliku pomoć. Svima nam treba takav poticaj, a pogotovo meni s njih dvoje. Veliko hvala Studencu“, ističe Kristina, na čiju su adresu ove godine stigla dva paketa pribora jer u školske klupe po prvi put sjedaju njezina dva sina. Po dva paketa poslana su u ukupno tri obitelji zaposlenika Studenca, koji su ove godine za školu trebali opremiti blizance.

„Baš su se razveselili jer je pogođeno točno 'u sridu' – jedan voli PlayStation, a drugi nogomet, tako da nije bilo dileme tko će koju torbu uzeti“, priča Kristina dodajući da je i prije dvije godine dobila školsku torbu i pribor za svoju kćerkicu koja je tada također kretala u školu.

Značajna pomoć roditeljima

Uzbuđenja i veselja pred početak nove školske godine nije nedostajalo niti u domu Sanje Crnčić. Poslovotkinja u đurđevačkom Studencu otkrila je kako je njezina kćerkica, novopečeni prvašić, dočekala svoj školski poklon:

„Oduševljena je bila, odmah je krenula raspakiravati sve. Nije znala što bi prije - skinula foliju, trakicu… Čudila se kako je mamina firma znala da njoj to baš sve treba. A posebno su je oduševili leptirići na torbi, oni su bili na jvažniji“, priča uz osmijeh ponosna mama Sanja.

Sanja, inače dugogodišnja radnica bivše Lonije koja je nakon akvizicije tog kutinskog lanca postala dio Studenca, otkriva da je razgovarala i s drugim kolegama koji su dobili školski set na poklon te da su svi jako zadovoljni i imaju samo riječi hvale, kao i njihovi mališani.

„Jako puno pomogne u današnjoj situaciji, mislim da je to jako lijepo od firme. Torbe i sve ostale stvari za školu su inače jako skupe“, dodaje Sanja.

Višegodišnja tradicija u Studencu

Koliko roditeljima ovakav poklon znači, istaknula je i prodavačica Anita Svrabić.

„Znači puno. Nisam se nadala pa sam se još više iznenadila. Sve ono što je dobila, sada nismo morali kupovati – torbu, pernicu, bilježnicu, sav pribor – a ona se jako razveselila zbog svega što je dobila“, govori Anita, inače majka troje mališana, kojoj je poklon stigao dok je na rodiljnom dopustu.

Oduševila se i kćer Brune Jerkovića, zaposlenika koji u Studencu radi već 24 godine, trenutno na poziciji specijalista upravljanja zalihama.

„Lipo je, svakako, to se radi već nekoliko godina. Dobro dođe roditeljima, ali i djeca se raduju. Malom ditetu to puno znači. To je bilo oduševljenje! Otvorila je i gledala što sve ima unutra, poslagala je sve okolo, baš je bila sretna“, prepričava otac Bruno ističući da su torbe „ekstra kvalitetne i imaju sve što treba, možda i više nego što triba za prvašića.“

Kristina, Sanja, Anita i Bruno samo su dio roditelja zaposlenih u Studencu, čiji su mališani primili školske pakete. Naime, ukupno 108 mališana opremljeno je s novim torbama, bilježnicama, pernicom s olovkama, flomasterima, bojicama i svim ostalim pripadajućim priborom, kao i priborom za sat likovne kulture.
„Veseli nas čuti pozitivne reakcije na ovu, sada već višegodišnju aktivnost koju provodimo. S jedne strane nam je drago što olakšavamo našim zaposlenicima opremanje njihovih mališana za uspješan početak uzbudljive plovidbe školskim vodama, ali još više nas veseli čuti s kakvim uzbuđenjem su njihovi mališani primili taj poklon. Nadamo se da će ih dogodine biti još i više“, poručila je Tatjana Jukić, direktorica upravljanja ljudskim potencijalima u Studencu.

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!