Studenac market
29.09.2023.

Kamo to Marijani Batinić bježi pogled?

Kamo to Marijani Batinić bježi pogled?

Dobra vijest brzo se širi, a iznimno važna je došla i do Marijane Batinić! A vijest gotovo da se nije ni dogodila ako uz informaciju ne ide i pogled na ekran mobitela. I baš su se u mobitel zagledale Marijanine oči!

Naime, Marijana je upravo unaprijedila svoju užurbanu svakodnevnicu iznimno praktičnim i korisnim digitalnim rješenjem koji joj s nekoliko klikova olakšava 'žongliranje' između milijardu obaveza. Radi se o digitalnoj aplikaciji Moj Studenac koja sve kupce tog trgovačkog lanca uvijek razveseli praktičnim i korisnim prednostima. Marijana Batinić pridružila se tako upućenim znalcima koji svaki dan obilaze prodavaonice Studenca za sve što im je sitno i bitno. Uz to ima još jedan vrlo važan detalj - pri korištenju aplikacije svi kupci ostvaruju pet posto popusta na svaku kupnju.

Program vjernosti

Moj Studenac aplikacija dizajnirana je kako bi svakom kupcu olakšala proces kupovine i prilagodila se svakoj njegovoj potrebi. Korištenjem aplikacije kupci sudjeluju u programu vjernosti i svakom kupnjom sakupljaju bodove koji kasnije mogu biti zamijenjeni za kupone, a i moguće je ostvariti druge pogodnosti i nagrade. Za one koji se nađu s viškom bodova, unutar aplikacije postoji mogućnost prebacivanja bodova drugim Moj Studenac članovima ili doniranja bodova udruzi.

Aplikacija djeluje u skladu s potrebama i željama kupaca, prateći njihovu aktivnost i potrošačke navike. Koristeći dobivene informacije, aplikacija kreira segmente korisnika aplikacije i sukladno tome posebne ponude personalizirane prema geografskom i dobnom kriteriju te afinitetima. Sve to pomaže timu zaduženom za program vjernosti u Studencu da ispravno 'targetira' kupce s ponudama koje su baš njima zanimljive – tjedni katalozi prepuni akcija, kao i ciljane obavijesti koje korisnici primaju na svoje mobitele.

Moj Studenac za štednju

Kao pravog dobrog susjeda, u aplikaciji uvijek možete pronaći svoj najbliži Studenac i provjeriti radno vrijeme, bez obzira gdje se nalazili.

Moj Studenac nije samo prijatelj u potrošnji, već i u štednji. Aplikacija bilježi svaku kupnju i prati potrošnju svakog svog korisnika, čime olakšava pregled aktivnosti i upravljanje budžetom.

Provjerite na koji je način aplikacija uistinu unaprijedila kvalitetu kupovine Marijane Batinić jer je možete preuzeti putem Google Play i Apple trgovina, a sve informacije o aplikaciji i programu vjernosti pročitajte na https://www.studenac.hr/moj-studenac. Registracija u aplikaciju i sudjelovanje u programu vjernosti u potpunosti su besplatni.

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!