Studenac market
23.05.2024.

Mario Musladin sretni je dobitnik novog automobila

Mario Musladin sretni je dobitnik novog automobila

Zahvaljujući svojoj sretnoj kupnji ostvarenoj u Studenac trgovini na području Dubrovnika, Mario Musladin doma je odvezao novi Volkswagen T-ROC 1.0 TSI 4Life u vrijednosti od gotovo 25.000 €.

Naime, ovaj Dubrovčanin izvučen je kao dobitnik u nagradnoj igri koju je organizirao Studenac, a u kojoj su sudjelovale sve naše maloprodajne trgovine na području Dubrovnika.

„Zahvaljujem se još jednom Studencu, zadovoljan sam na osvojenoj nagradi. Nisam joj se nadao jer sam već i zaboravio bio na igru pa sam se ugodno iznenadio kad sam primio poziv“, poručio je veselo Mario Musladin.

Nagradna igra "U Studencu kupi i T-ROC pokupi!" odvijala se od 15. 3. 2024. u 7:00 h do 30. 4. 2024. u 23:59 h (uključujući oba datuma), a sretnog dobitnika je izvukla tročlana komisija priređivača u prisustvu javnog bilježnika.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imali su svi punoljetni državljani Republike Hrvatske koji su za vrijeme trajanja nagradne igre na nekom od prodajnih mjesta Studenca na području Dubrovnika ostvarili kupovinu u vrijednosti od najmanje 15,00 € po jednom računu.

Čestitamo dobitniku ove sjajne nagrade koji će od sada moći uživati u svom potpuno novom linenom ljubimcu!

 

 

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!