Studenac market
24.06.2024.

Veselo i opušteno druženje zaposlenika Studenca

Veselo i opušteno druženje zaposlenika Studenca

Zaposlenici Studenca u subotu su se družili u veselom i neformalnom duhu puneći se pozitivnom energijom veličanstvene prirode okolice Rakovice i Slunja. Veselo i edukativno druženje organizirali su kolege iz Sektora komercijale, Sektora upravljanja ljudskim potencijalima i Službe korporativnih komunikacija.

Pod vodstvom stručnih vodiča, zaposlenici su posjetili Centar podzemne baštine Speleon i Baraćeve špilje gdje su se, uživajući u prirodnim ljepotama, upoznali s geološkim i ekološkim značajkama ovog jedinstvenog lokaliteta i fascinantnim pričama o tajanstvenom podzemnom svijetu.

Nakon istraživanja podzemne baštine, zaposlenici su druženje nastavili u Slunju uživajući u autohtonim ličkim specijalitetima okruženi inspirativnom prirodom.

Druženja zaposlenika Studenac je pokrenuo kako bi svojim zaposlenicima pružio priliku da se u neformalnom okruženju dodatno povežu, bolje upoznaju, zabave se te vođeni pozitivnom energijom i dobrom voljom kreiraju zajedničke lijepe uspomene. Uz dodanu vrijednost poput upoznavanja prirodne i kulturne baštine naših krajeva, avanturističkih i sportskih pustolovina i edukacijskih sadržaja, ovakva druženja sjajna su prilika za razvoj timskog duha, zajedništva i suradnje.

Kako su se proveli zaposlenici, pogledajte u FOTOGALERIJI.

Fotogalerija

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!