Studenac market
14.04.2020.

Obavijest o izmjeni radnog vremena Studenac prodavaonica

Obavijest o izmjeni radnog vremena Studenac prodavaonica

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku o radnom vremenu trgovina, čime se izmjenjuje radno vrijeme prodavaonica u svrhu zaštite djelatnika. Novo radno vrijeme trgovina je od 8,00 do 17,00 sati.

Studenac prodavaonice mijenjaju radno vrijeme sukladno odluci Stožera. Od ponedjeljka do subote radno vrijeme prodavaonica je od 8,00 do 17,00 sati. Nedjeljno radno vrijeme svih poslovnica počinje u 8,00 sati.

  • Ukoliko je uredovno radno vrijeme prodavaonice nedjeljom dulje od 17,00 sati, ono se prilagođava novim okolnostima i traje do 17,00 sati.
  • U poslovnicama čije je uredovno radno vrijeme kraće od 17,00 sati, ono tako i ostaje, odnosno poslovnice će raditi po redovnom radnom vremenu koje je kraće od 17,00 sati.

Molimo vas za razumijevanje i strpljenje u ovim trenutcima.

Pozivamo vas da prilagodite količine kupljenih artikala kućanstvu. Razumijemo vašu zabrinutost i obavještavamo vas da radimo sve što možemo kako biste imali sve potrebne potrepštine. Kako bi spriječili gužve i održali trgovine sigurnim, molimo da jedna osoba iz kućanstva bude zadužena za kupovinu.

Više informacija o odlukama Stožera pročitajte ovdje.

Održimo našu zajednicu sigurnom!

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!