Studenac market
06.07.2020.

U kvartovskom Studenac marketu sve potrebno je korak do vas

U kvartovskom Studenac marketu sve potrebno je korak do vas

Studenac marketi su prodavaonice malog formata pozicionirane na lokacijama koje su uvijek korak do vas. U situacijama kada vam, primjerice, nedostaje namirnica za pripremu obroka, Studenac je produžetak vašeg hladnjaka u kojem ćete pronaći sve što vam je svakodnevno neophodno.

Namirnice za ručak, jutarnja kava i doručak ili kućne potrepštine – svi su ovi proizvodi od vas udaljeni samo jednu šetnju kvartom. Osim vremena i energije, ovaj oblik kupovine omogućuje vam uštedu novca jer kupujete samo one proizvode koji su vam trenutno potrebni. Uz manju financijsku zahtjevnost, prednost je i u nabavci uvijek svježih proizvoda.

Kvalitetni i svakodnevno neophodni artikli dostupni su po konkurentnim cijenama, a kupci se uvijek rado vraćaju usluzi našeg ljubaznog osoblja. U ugodnom ambijentu dnevna kupovina postaje opuštena rutina, a Studenac market predstavlja desnu ruku svakog kućanstva.

Ugodni za kupovinu i uvijek nadohvat ruke, mali kvartovski dućani omogućuju nabavku svježih proizvoda uz uštedu vremena, energije i novca!

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!