30.07.2020.

Preuzmite mobilnu aplikaciju Studenac market i otkrijte brojne pogodnosti!

Preuzmite mobilnu aplikaciju Studenac market i otkrijte brojne pogodnosti!

Mobilnu aplikaciju Studenac market preuzmite na:

App Store ili Google play

Istražite besplatnu mobilnu aplikaciju Studenac market dostupnu na tri jezika i pronađite najbliži Studenac s obzirom na vašu lokaciju, pratite najnovije akcije te otkrijte uslugu za brzu kupovinu „Kupi i pokupi“!

Studenac marketi uvijek su korak do vas, a s kupcima na prvom mjestu, kreirana je i mobilna aplikacija! Sada su u bilo kojem trenutku dostupne sve potrebne informacije.

Koja je od 539 lokacija najbliža?

Brzo i jednostavno otkrijte najbližu Studenac trgovinu prema vašoj trenutnoj lokaciji. U bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu pronađite prodavaonicu koja je uvijek – korak do vas!

Tjedna akcija na dlanu

Ne propustite nijednu posebnu ponudu te prvi saznajte sve o najnovijem Studenac tjednom katalogu! Tjedne akcije omogućavaju vam kupovinu omiljenih artikala po pristupačnim cijenama.

Kreirajte svoju shopping listu

Listajući tjedni katalog označite artikle koji vam se sviđaju i uvrstite ih u svoju shopping listu. Posjetite najbliži market i obavite svoju kupovinu bez zaboravljanja željenih artikala.

Kupovina bez čekanja u redu: Kupi i pokupi!

Naručite namirnice online te ih preuzmite u najbližem Studenac marketu! Online usluga narudžbe namirnica „Kupi i pokupi“ omogućuje vam da zaboravite na čekanja u redu te odgovorno i sigurno obavite svoju kupovinu.

Višejezična mobilna aplikacija

Studenac market mobilna aplikacija sada je dostupna na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku. Višejezičnost omogućava svim kupcima korištenje pogodnosti koje donosi mobilna aplikacija.

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!