O nama

POVIJEST TVRTKE
Trgovački lanac Studenac jedan je od vodećih maloprodajnih lanaca s više od 360 marketa i supermarketa.
Tvrtka trenutno zapošljava više od  2500 djelatnika različitih zanimanja, uključujući prodajna mjesta i Upravu tvrtke.
Svake godine se nalazi pri vrhu najuspješnijih tvrtki ne samo Dalmacije već i Hrvatske.
 

Svoje poslovanje Studenac je započeo ranih devedesetih i to otvaranjem veleprodajnog skladišta u Dućama te nekoliko prodavaonica u Omišu i okolici. Postupno rast tvrtke je doveo do maloprodajnog lanca kojeg danas čini više od 360 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije (Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske). Trgovine se nalaze uglavnom na obali, otocima te Dalmatinskoj zagori.

Studenac ima i dva veleprodajno-distribucijska centra (Dugopolje i TTTS) u kojima je omogućena brza, kvalitetna i povoljna opskrba na jednom mjestu.

 
ZAŠTO STUDENAC

Trgovački lanac Studenac ima za cilj biti blizak svojim kupcima.

Razvoj počiva na nekoliko odrednica:

  • pristupačnosti - manji format trgovina koje se nalaze u kvartovima i manjim mjestima kako bi kupci pješke mogli u kupovinu
  • širokom asortimanu roba koji se dodatno prilagođava mikrolokaciji trgovine i željama potrošača
  • povoljnim cijenama uz koje uvijek iznova pripremamo različite akcije
  • vlastitoj robnoj marki koja jamči kvalitetne proizvode (uglavnom domaćih proizvođača) po posebno povoljnim cijenama.

Djelovanje usmjeravamo u cilju poboljšanja poslovanja sa poslovnim partnerima i usmjeravanja usluge prema potpunom zadovoljstvu naših sadašnjih i budućih kupaca.

Ostvarenje tog cilja vidimo u praćenju suvremenih trendova jačanjem ljudskog potencijala uz korištenje informatičke tehnologije te dosadašnjih saznanja i iskustava.

Nastojimo stvarati što snažniju prepoznatljivost i kvalitetu kao odraz svih prodavaonica, imajući na umu prvenstveno potrebe i želje naših klijenata u svakom mjestu.

 
 
 

vrh stranice