Studenac market
15.03.2022.

Studenac predstavio mobilnu aplikaciju i novi program vjernosti – 'Moj Studenac'

Studenac predstavio mobilnu aplikaciju i novi program vjernosti – 'Moj Studenac'

Vrijednost kupca u središtu je novog programa vjernosti Studenca, a zahvaljujući podacima koje će pomno analizirati, Studenac će svojim kupcima pružati mnogobrojne personalizirane pogodnosti

Omiš, 15. ožujka 2022. – Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, ujedno i lanac s najvećom mrežom prodavaonica, predstavio je svoj novi program vjernosti i mobilnu aplikaciju 'Moj Studenac'. Besplatna aplikacija, dostupna za Android i iOS, kupcima pruža jedinstven doživljaj svakodnevne kupnje u Studencu, uz mnogobrojne pogodnosti koje će biti osmišljene prema njihovim navikama te tako donijeti veću vrijednost za njihovu lojalnost.

Korištenje aplikacijom iznimno je jednostavno, potrebno je proći postupak registracije, pri svakoj kupnji u Studencu pokazati i skenirati aplikaciju te tako skupljati bodove unutar aplikacije i koristiti se njima za popuste na odabrane proizvode ili pak na cjelokupan iznos računa. Jedna potrošena kuna donosi dva boda, a prva dva mjeseca bodovi se udvostručuju, tako da dva boda vrijede čak četiri. Redovitim korištenjem aplikacije Studenac kreira personalizirane kupone prilagođene svakom kupcu, a priprema im i posebna iznenađenja. Također, prelaskom na aplikaciju 'Moj Studenac' svi kupci imaju i COOL pogodnosti dosadašnjeg programa, no uz to ostvaruju mogućnost skupljanja bodova, kojima će ostvarivati nove i atraktivnije pogodnosti od onih koje donosi sama COOL kartica.

„Prateći svjetske trendove i osluškujući potrebe naših kupaca, osmislili smo novi program u obliku suvremene mobilne aplikacije. Iznimno je jednostavna za korištenje, a našim kupcima donosi veću vrijednost za vjernost. Naime, zahvaljujući podacima koje ćemo prikupljati i analizirati, moći ćemo im ponuditi pogodnosti prilagođene upravo njihovim navikama. Također, istaknula bih posebnu sinergiju različitih odjela Studenca u stvaranju aplikacije – Category menadžmenta, prodaje, opće nabave, IT-a, računovodstva, kontrolinga, ljudskih potencijala, pravne službe, marketinga i same Uprave. Zajednički rad utkan je u aplikaciju u čijem je središtu kupac, a zahvaljujući upravo zajedništvu i odličnoj suradnji napravili smo još jedan korak bliže našim kupcima kako bismo im osigurali ugodno iskustvo kupnje i pokazali kako vjernost ima vrijednost“, istaknula je Nina Mimica, direktorica marketinga Studenca.

U aplikaciji je moguće prelistati aktualne tjedne kataloge Studenca i tako još jednostavnije pronaći proizvode po povoljnijim cijenama. Uz to, bez obzira na to gdje se nalazili, kupci uvijek mogu pronaći najbližu prodavaonicu Studenca, provjeriti radno vrijeme i obaviti kupnju. U 'Mom Studencu' dostupne su i sve novosti o poslovanju Studenca, a tu je i inspirativni kulinarski kutak s videoreceptima za pripremu ukusnih jela.

Aplikacija je, osim na hrvatskom, dostupna i na engleskom jeziku što je važno imajući na umu turiste, kojima je Studenac ljeti poznata trgovina-susjed, a koji se bez poteškoća mogu koristiti svim prednostima koje donosi mobilna aplikacija.

Također, kupci u svakom trenutku mogu pratiti svoju potrošnju i koristiti se skupljenim bodovima prema potrebama i željama te ih tako mogu prebaciti bliskim osobama ili pak učiniti dobro djelo i darovati ih odabranoj neprofitnoj organizaciji. Jedna od organizacija je Hrvatski Crveni križ, s programom 'Za dostojanstven život', zahvaljujući kojem pomoć stiže starijim osobama u teškim životnim uvjetima. Svoje bodove kupci mogu darovati i organizaciji 'Društvo 20000 milja', koja okuplja ambiciozne, svestrane i kreativne istraživače čiji je primarni interes područje biologije i ekologija mora. Među odabranim su organizacijama i 'CRVENI NOSOVI klaunovidoktori', koji pomažu vratiti osjećaj sreće i radosti djeci u teškim trenucima.

„U Hrvatskoj neprekidno djelujemo više od jedanaest godina i smijehom osnažujemo djecu i njihove roditelje u bolnicama te starije osobe u domovima. Veseli nas suradnja sa Studencem i mogućnost da i ovim putem dobijemo potporu za svoje djelovanje te nastavimo sa svojom misijom u kojoj nam je najvažniji dječji osmijeh“, poručila je Maja Rusan, voditeljica odjela za prikupljanje sredstava i komunikacije Crvenih nosova.

Studenac nastavlja raditi na uvođenju novih i unapređenju postojećih aktivnosti u svrhu što boljeg pozicioniranja kao najboljeg izbora u svakom susjedstvu u kojem je prisutan i kao onoga koji odgovara na potrebe svojih kupaca kada trebaju ‘i sitno i bitno’. Preuzmite aplikaciju ‘Moj Studenac’, registrirajte se i uživajte u personaliziranim pogodnostima i ugodnim iznenađenjima.

 

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!