Studenac market
07.03.2023.

Studenac pokrenuo projekt Kodira<ONA> kojim potiče izvrsnost žena u području prediktivne analitike

Studenac pokrenuo projekt Kodira<ONA> kojim potiče izvrsnost žena u području prediktivne analitike

Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca i lanac s najvećom mrežom trgovina u Hrvatskoj, prepoznaje važnost osnaživanja žena u području digitalne tehnologije i analitike podataka. U želji da osnaži njihove ambicije, podijeli svoje znanje i iskustvo te nagradi izvrsnost, Studenac je pokrenuo projekt i istoimeni natječaj Kodira< ONA> u kojem poziva sve žene da sudjelovanjem u natječaju pokažu svoje znanje iz područja prediktivne analitike i osvoje vrijednu nagradu. Naime, natjecateljica koja pokaže znanje i inovativnost u pristupu te precizno riješi natječajni zadatak, osvojit će program mentorstva u Studencu s timom Studenac Digitala sa sjedištem u Zagrebu, u trajanju do šest tjedana.

Prijave na natječaj otvaraju se 8. ožujka, simbolično na Međunarodni dan žena, a preduvjet uspješno riješenog zadatka je osnovno znanje u području prediktivne analitike te poznavanje nekog od programskih jezika.

Preuzmite priopćenje za medije.

Sve informacije o projektu, natječajnom zadatku i načinu prijave moguće je pronaći na sljedećoj poveznici - www.studenac.hr/kodiraona/.

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!