Studenac market
03.10.2023.

Ured ili slavonska ravnica

Zaposlenici Studenca zasukali su rukave i nabrali više od pet tona jabuka u voćnjaku obiteljske tvrtke Hortivia kod Valpova te im tako pomogli da njihovi svježi i mirisni domaći proizvodi što prije dođu do polica i zaljubljenika u zdravu prehranu. Naime, četrdesetak zaposlenika iz Omiša, Splita i Zagreba odlučilo se na put u Slavoniju te su tamo svoj uredski petak zamijenili branjem jabuka na svježem zraku u slavonskom voćnjaku. Zaposlenicima su društvo pravili i Ekoznalci, glavni Studenčevi zagovornici podizanja svijesti i educiranosti o važnosti zaštite okoliša, a ovaj put su oni bili glavni navijači timovima zaposlenika u natjecanju tko će nabrati najviše jabuka.

Ovom inicijativom, koja je započela u okviru programa Korak bliže zajednici, Studenac poziva mala obiteljska poljoprivredna gospodarstva s područja Slavonije na plasman voća i povrća u najrašireniji maloprodajni lanac u Hrvatskoj.

Priopćenje za medije.

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!