Zaposlenici o nama

Upoznajte promotore vrijednosti Studenca

Vrijednosti Studenca – orijentirani na kupce, vođeni rezultatima, profesionalni i uvijek spremni na suradnju – temelj su našeg rada i upravo njima pripisujemo svoje poslovne uspjehe.

Svakodnevno ih u svojem radu promiču naši djelatnici, a svakog mjeseca predstavljamo vam neke od njih.

U studenome upoznajte Ljiljanu Marković, voditeljicu prodavaonice 562 Tar, i Mirellu Galešić, referenticu kadrovskih poslova.

U nastavku doznajte kako naše promotorice žive kompanijske vrijednosti u svakodnevnom radu!

Zaposlenici o nama

Ljiljana Marković
Rad u sezonskim trgovinama predstavlja mi veliko zadovoljstvo. Naime, svaka sezona je na svoj način izazovna i moramo biti spremni na sve okolnosti. Ključna je sposobnost brze prilagodbe i neprestani razvoj poslovnih vještina, ali i pozitivna atmosfera. Upravo ta suradnja, usmjerenost na zajedničke ciljeve i želja za što boljim poslovnim rezultatom pokreću mene i moj tim, a uspješna sezona naš je poticaj da sljedeća bude još bolja.

Ljiljana Marković

Poslovotkinja prodavaonice 562 - Tar
Mirella Galešić
Smatram da je dobra suradnja među kolegama jedna od najvažnijih stavki poslovanja tvrtke. U svojem svakodnevnom radu komuniciram s našim zaposlenicima i uvijek nastojim u što kraćem roku riješiti nastale probleme, odgovoriti na mnogobrojne i raznolike upite te udijeliti savjet. Naš im je broj uvijek na raspolaganju i često su mi znali reći da smo im na "brzom biranju". Uvijek se vodim citatom da pojedinac ne može učiniti mnogo jer jedino zajednički rad vodi ka uspjehu!

Mirella Galešić

Referentica kadrovskih poslova
Dragana Zadro
U Odjelu kontrole kvalitete u Studencu stekla sam divno iskustvo rada u odličnom timu, na čelu s voditeljicom koja nas u svakom trenutku kolegijalno vodi i usmjerava. Smatram da je upravo kolegijalnost na poslu iznimno važna za dobre međuljudske odnose i komunikaciju s drugim odjelima. Poslovni uspjesi, rezultati i produktivnost rezultat su pozitivne radne atmosfere i dobre komunikacije s kolegama. Prema tome, sa zadovoljstvom pridonosim razvoju, otvaram nove vidike i nastojim graditi kvalitetne odnose.

Dragana Zadro

Specijalistica kvalitete
Marina Kilibarda
Svakodnevne radne obveze, svladavanje novih vještina i stjecanje novih znanja iznimno su mi važni, a prenošenja znanja kolegama i osobni mi je poticaj na neprestano usavršavanje. Također, timski rad i rad s ljudima je nešto što me ispunjava. Pozitivna radna atmosfera doprinosi boljim rezultatima prodavaonice, a u konačnici i same kompanije. Drago mi je što sam već osam godina dio Studenca i što svakodnevnim radom mogu doprinositi poslovnim uspjesima.

Marina Kilibarda

Poslovotkinja prodavaonice 262 - Lapad
Marina Kovačević
Zbog raznovrsnosti svojeg posla, susrećem se s mnogobrojnim problemima, a najmanje što mogu učiniti jest pomoći kolegama. To je na kraju ipak na dobrobit svih nas. Također, ove smo godine imali iznimno velik broj studenata i učenika, a upravo su oni ti koji se prvi put susreću s izazovima posla i nepoznanicama. Uz to, vodim se onom “pomažući drugima, pomažeš i sebi”.

Marina Kovačević

Referentica obračuna plaća
Ivana Bićanić
Na svojem radnom mjestu, u Centralnom skladištu Pazin, trudim se profesionalno i odgovorno obaviti sve zadatke i preuzeti odgovornosti s kojima se susrećem tijekom radnog dana. Zahvalna sam kolegama i suradnicima u skladištu što su mi pružili priliku, povjerenje i podršku kao osobi s invaliditetom. Sretna sam što imam priliku sudjelovati u stvaranju zajedničkog cilja i napredovati u svojem radu..

Ivana Bićanić

Samostalna referentica likvidature
Dorina Perković
Tijekom svih godina rada u trgovini nastojim profesionalno odraditi sve zadatke koje rad u prodavaonici maloprodajnog trgovačkog lanca podrazumijeva, a na prvom mjestu uvijek su mi želje i potrebe kupaca. Prodavaonica koju vodim susjedskog je karaktera te su nam zbog toga kontakt s kupcima i osluškivanje njihovih potreba najvažniji.

Dorina Perković

Poslovotkinja prodavaonice 619 – Pula
Karmen Bebić
Posao koji svakodnevno obavljamo čini velik dio naših života, stoga je vrlo važno da smo na njemu zadovoljni, kako bismo u konačnici bili sretni. Timski rad s mojim dragim i vrijednim kolegama ispunjava me pozitivnom energijom i voljom za još marljiviji pristup poslu te svakodnevnu ljubaznost i izlazak ususret našim vjernim kupcima.

Karmen Bebić

Zamjenica poslovođe prodavaonice 342 – Metković
Zoran Cvitan
Profesionalni U Studencu sam već 18 godina, a ove godine odlazim u mirovinu. Tijekom svih ovih godina doživio sam puno lijepih, ali i par teških trenutaka. Zahvaljujući dragim kolegama i njihovom predanom radu, lako smo rješavali sve izazove koji su se pojavljivali na našem poslovnom putu. Moje putovanje sa Studencem približilo se kraju i hvala svima koji su bili uz mene sve ove godine, od kolega do vjernih kupaca.

Zoran Cvitan

Poslovođa iz 050 Stari Grad, Otok Hvar
Tonka Protić
Uvijek spremni na suradnju Dugogodišnje iskustvo u radu s kupcima i djelatnicima u Studencu poučilo me o važnosti kolegijalnosti i suradnje, ali i o važnosti osmijeha i lijepe riječi. Nakon punih 18 godina u timu Studenca, sretna sam i zadovoljna jer smo zajedničkim snagama ostvarili međusobno povjerenje između kupaca i djelatnika. Hvala svim mojim kolegama, a iako moj poslovni put u Studencu završava, vjerujem kako će se dobra radna atmosfera nastaviti i u budućnosti.

Tonka Protić

Poslovotkinja prodavaonice 72 - Lumbarda
Mario Livančić
Sigurnost na radu tema je s kojom sam se susreo nakon srednje škole, čitajući o svemu što ona znači u praksi. Tu se pobudilo moje zanimanje te sam i profesionalno nastavio u tom smjeru. Kombinacija terena i ureda, kao i pomaganje ljudima, ono je što me privuklo mojem današnjem poslu. Veliko mi je zadovoljstvo kad mogu pomoći kolegama i istodobno pridonositi tvrtki.

Mario Livančić

Stručnjak zaštite na radu
Smiljana Stipetić
U svojem poslu najviše sam usmjerena na ljude – kolege s kojima radim i kupce koji dolaze u našu prodavaonicu i za koje svi zajedno radimo. Vjerujem da su kolegijalnost i dobri međuljudski odnosi ključni za zadovoljstvo svakog radnika. Upravo oni omogućuju da se svatko od nas ostvari u svojem zanimanju. Kad kao tim dobro funkcioniramo, tada i kupcima možemo pružiti iskustvo najbolje usluge. Kupci koji se s osmijehom vraćaju u našu prodavaonicu i raduje ih razgovor s nama rezultat su upravo prijateljskih odnosa u našem timu!

Smiljana Stipetić

Poslovotkinja prodavaonice 341 – Split
Jozo Mimica
U Studencu sam više od devet godina. Tijekom cijelog tog razdoblja, imao sam priliku razvijati se i učiti, kako od nadređenih, tako i od svojih kolega i podređenih. Isto tako, nadam se da sam dio svojih znanja i spoznaja i sam uspio prenijeti na ljude u svom okruženju. Svi smo mi na različitim funkcijama unutar svojih odjela, ali svi dijelimo zajednički cilj, a to je zadovoljan čovjek – kako suradnik tako i kupac.

Jozo Mimica

Voditelj podružnice Dugopolje
Vlade Karabatić
Posao Sistem administratora – specijalista zahtjeva veliko znanje i odgovornost, vrlo je dinamičan i pun izazova. S obzirom na brojne zahtjeve korisnika i potrebe kompanije, rok je uvijek kratak. Osim redovnog posla, tijekom cijelog dana nadzirem i rad informacijskog sustava kako bih u slučaju problema ili greške brzo mogao reagirati i što prije otkloniti problem. Unatoč stresu svakodnevnog posla, suradnja s kolegama ključna je za dobro funkcioniranje kompanije, a samim tim i za produktivnost cijelog sustava. Vođen tom idejom, uvijek se trudim pomoći drugima koristeći dosadašnje znanje i iskustvo.

Vlade Karabatić

Specijalist – Sistem administrator
Antonija Rajković
Uvijek sam spremna pomoći, a isto dobivam i od svojih kolega. Urođena mi je „vrlina“ da rado sve uzimam u svoje ruke i da stvari volim držati pod kontrolom, posebno kada je posrijedi posao. Zbog toga spremno odgovaram uvijek kad je nekomu od mojih kolega potrebna pomoć ili asistencija. Sretna sam što isto dobivam zauzvrat od svojih kolega i, kad se suočim s preprekom, znam da u njezinu rješavanju neću biti sama. Smatram da su dobri međuljudski odnosi i kolegijalnost ključ poslovnog uspjeha svake tvrtke. Time se svakodnevno vodim tijekom radnog dana. Dobri rezultati i pozitivna atmosfera u uredu najveći su mi motivatori, a čak i kada se pojave izazovi, lakše ih je zaobići surađujući s kolegama. Sigurna sam da se svako dobro vrati još boljim, na ovaj ili onaj način!

Antonija Rajković

referentica računovodstva
Marina Mujčinović
Trud, zalaganje i želja za napretkom temelji su profesionalnosti. Apsolutno vjerujem da se trud i zalaganje isplate te da ih prepoznaju kako nadređeni tako i kolege i kupci. Tek kada dam svoj maksimum, zadovoljna sam načinom na koji sam odradila zadani posao. Upravo su trud, zalaganje i stalna želja za napretkom temelji profesionalnosti i načela kojima osobno i poslovno stremim. Profesionalnost je riječ koju svi često imamo prilike čuti u različitim kontekstima, a moj je cilj doista je svakodnevno unositi u posao. Zbog svega navedenog, drago mi je što sam prepoznata kao promotorica vrijednosti Studenca.

Marina Mujčinović

poslovotkinja prodavaonice 435, Pula
Nela kuić
Zadovoljstvo je važan čimbenik dobrih poslovnih rezultata. Zadovoljstvo mi je svakodnevno tražiti i pronalaziti inovativna rješenja te tako svojim radom biti dijelom sveukupne slike kompanije. Neovisno o poslu koji obavljate, zadovoljstvo je njegov bitan čimbenik i uvelike utječe na konačne rezultate. Dobar rezultat neće izostati ako je posao koji mu je prethodio odrađen sa željom za napretkom i traženjem uvijek najboljeg rješenja. Nadam se da ću, zajedno s kolegama, nastaviti pridonositi ostvarenju ambicioznih ciljeva!

Nela Kuić

koordinatorica vizualne komunikacije
Ivanka Mrvelj
Kupci su za nas više od osoba koje samo kupuju proizvode. Moj je cilj, a i cilj kolega s kojima radim, kupce uvijek staviti na prvo mjesto. Oni su ogledalo našeg poslovanja i naš se svakodnevni rad zrcali upravo u odnosu koji s njima uspostavljamo. Neki od njih, oni koje viđamo gotovo svakog dana, s nama nerijetko podijele i neke svoje osobne priče pa nam s vremenom postaju više od osoba koje samo kupuju proizvode s naših polica. Jednako tako, važno mi je uspostaviti što bolje odnose sa svojim kolegama u prodavaonici kako bismo zajedničkim snagama još bolje obavljali posao.

Ivanka Mrvelj

poslovotkinja prodavaonice 533, Rovinj

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!