Zaposlenici o nama

MJESEC ŽENA

UPOZNAJTE PRVE PROMOTORICE VRIJEDNOSTI STUDENCA

Jeste li znali da čak 90 % zaposlenih u Studencu čine žene?

Ponosni na sve što svakodnevno čine naše djelatnice, tijekom ožujka, poznatog i kao Mjesec žena, odlučili smo vam predstaviti naše jake ženske snage!

Prve četiri promotorice Studenca koje smo izdvojili njihovi su kolege i nadređeni prepoznali kao djelatnice koje svojim radom promiču vrijednosti naše kompanije.

Evo što ih svakodnevno pokreće i motivira te kako točno u naš rad pretaču vrijednosti Studenca!

Zaposlenici o nama

Antonija Rajković
Uvijek sam spremna pomoći, a isto dobivam i od svojih kolega. Urođena mi je „vrlina“ da rado sve uzimam u svoje ruke i da stvari volim držati pod kontrolom, posebno kada je posrijedi posao. Zbog toga spremno odgovaram uvijek kad je nekomu od mojih kolega potrebna pomoć ili asistencija. Sretna sam što isto dobivam zauzvrat od svojih kolega i, kad se suočim s preprekom, znam da u njezinu rješavanju neću biti sama. Smatram da su dobri međuljudski odnosi i kolegijalnost ključ poslovnog uspjeha svake tvrtke. Time se svakodnevno vodim tijekom radnog dana. Dobri rezultati i pozitivna atmosfera u uredu najveći su mi motivatori, a čak i kada se pojave izazovi, lakše ih je zaobići surađujući s kolegama. Sigurna sam da se svako dobro vrati još boljim, na ovaj ili onaj način!

Antonija Rajković

referentica računovodstva
Marina Mujčinović
Trud, zalaganje i želja za napretkom temelji su profesionalnosti. Apsolutno vjerujem da se trud i zalaganje isplate te da ih prepoznaju kako nadređeni tako i kolege i kupci. Tek kada dam svoj maksimum, zadovoljna sam načinom na koji sam odradila zadani posao. Upravo su trud, zalaganje i stalna želja za napretkom temelji profesionalnosti i načela kojima osobno i poslovno stremim. Profesionalnost je riječ koju svi često imamo prilike čuti u različitim kontekstima, a moj je cilj doista je svakodnevno unositi u posao. Zbog svega navedenog, drago mi je što sam prepoznata kao promotorica vrijednosti Studenca.

Marina Mujčinović

poslovotkinja prodavaonice 435, Pula
Nela kuić
Zadovoljstvo je važan čimbenik dobrih poslovnih rezultata. Zadovoljstvo mi je svakodnevno tražiti i pronalaziti inovativna rješenja te tako svojim radom biti dijelom sveukupne slike kompanije. Neovisno o poslu koji obavljate, zadovoljstvo je njegov bitan čimbenik i uvelike utječe na konačne rezultate. Dobar rezultat neće izostati ako je posao koji mu je prethodio odrađen sa željom za napretkom i traženjem uvijek najboljeg rješenja. Nadam se da ću, zajedno s kolegama, nastaviti pridonositi ostvarenju ambicioznih ciljeva!

Nela Kuić

koordinatorica vizualne komunikacije
Ivanka Mrvelj
Kupci su za nas više od osoba koje samo kupuju proizvode. Moj je cilj, a i cilj kolega s kojima radim, kupce uvijek staviti na prvo mjesto. Oni su ogledalo našeg poslovanja i naš se svakodnevni rad zrcali upravo u odnosu koji s njima uspostavljamo. Neki od njih, oni koje viđamo gotovo svakog dana, s nama nerijetko podijele i neke svoje osobne priče pa nam s vremenom postaju više od osoba koje samo kupuju proizvode s naših polica. Jednako tako, važno mi je uspostaviti što bolje odnose sa svojim kolegama u prodavaonici kako bismo zajedničkim snagama još bolje obavljali posao.

Ivanka Mrvelj

poslovotkinja prodavaonice 533, Rovinj

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!