23.03.2021.

Punjena jaja

  • Jednostavno
  • 30 min
  • 6-8 osoba

Kuhana, pečena ili poširana, jedno je sigurno - jaja su zbog svoje kulinarske fleksibilnosti prava supernamirnica! Donosimo vam jednostavan recept za ukusna punjena jaja.

  1. Jaja tvrdo skuhajte i ohladite u hladnoj vodi. 
  2. Po dužini ih oprezno razrežite popola i odvojite žutanjak. Sve žutanjke stavite u posudu, usitnite ih i dodajte začine po želji, zajedno s octom, majonezom i senfom.
  3. Sve sastojke pomiješajte i povežite. Dobivenu smjesu stavite u vrećicu za ukrašavanje sa zvjezdastim nastavkom. 
  4. Napunite bjelanjke i ukrasite po želji.

Šunka s glazurom od meda uskrsno je jelo s kojim će se punjena jaja savršeno slagati! 

Isprintajte recept

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!