Studenac market

Wolt dostava

Wolt

Veća dostupnost kupcima u 18 gradova

Pronađite svoj omiljeni Studenac market na Woltu - servisu za brzu dostavu! Dostupni smo vam u osamnaest gradova: Split, Solin, Kaštela, Imotski, Šibenik, Zadar, Rijeka, Pula, Rovinj, Zagreb, Velika Gorica, Varaždin, Samobor, Bjelovar, Čakovec, Sisak, Koprivnica, Zaprešić.

Izaberite željeno područje i Studenac market, a nakon narudžbe pratite tijek pripreme i dostave svojih proizvoda u stvarnom vremenu.

Popis poslovnica
arrow
Dostupnost

kod: STUDENACWOLT

Klikom na link otvorite ili preuzmite Wolt aplikaciju. Upišite promotivni kod STUDENACWOLT kojim ostvarujete 6€ popusta za svoju prvu Wolt narudžbu. Dobiveni krediti vrijede 30 dana od upisivanja u aplikaciju i možete ih iskoristiti samo za narudžbu iz Studenac market trgovine. Pronađite sve što vam treba od osnovnih namirnica, grickalica i higijene i opustite se jer Wolt stiže za manje od pola sata!

Studenac aplikacija

Zašto koristiti Wolt?

Naručite namirnice iz udobnosti doma putem Wolt-a. Brza i pristupačna dostava omiljenih jela ravno na vašu adresu. Uživajte u bezbrižnoj kupovini!

Bogati izbor kvalitetnih artikala

Izbor kvalitetnih artikala
Pronađite širok izbor kvalitetnih prehrambenih i neprehrambenih artikala, ali i vrhunske proizvode Studenac robne marke.

Brzo i jednostavno do željenih namirnica

Jednostavno do željenih namirnica
Nedostaje vam nekoliko sastojaka za ručak? Potrebne namirnice naručite u samo nekoliko klikova, iz udobnosti vlastitog doma.

Brza dostava na kućnu adresu

Brza dostava
Naručene namirnice će Wolt dostavljači donijeti na vašu kućnu adresu u najkraćem mogućem roku! Dostavu do vrata pratite putem aplikacije.

Obavite kupovinu preko Wolt marketa u Splitu i Zagrebu!

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!