Studenac market

Wolt dostava

Wolt

Veća dostupnost kupcima u 18 gradova

Pronađite svoj omiljeni Studenac market na Woltu - servisu za brzu dostavu! Dostupni smo vam u osamnaest gradova: Split, Solin, Kaštela, Imotski, Šibenik, Zadar, Rijeka, Pula, Rovinj, Zagreb, Velika Gorica, Varaždin, Samobor, Bjelovar, Čakovec, Sisak, Koprivnica, Zaprešić.

Izaberite željeno područje i Studenac market, a nakon narudžbe pratite tijek pripreme i dostave svojih proizvoda u stvarnom vremenu.

Popis poslovnica
arrow
Dostupnost

kod: STUDENACWOLT

Klikom na link otvorite ili preuzmite Wolt aplikaciju. Upišite promotivni kod STUDENACWOLT kojim ostvarujete 6€ (45,21 kn) popusta za svoju prvu Wolt narudžbu. Dobiveni krediti vrijede 30 dana od upisivanja u aplikaciju i možete ih iskoristiti samo za narudžbu iz Studenac market trgovine. Pronađite sve što vam treba od osnovnih namirnica, grickalica i higijene i opustite se jer Wolt stiže za manje od pola sata!

Studenac aplikacija

Zašto koristiti Wolt?

Obavite svoju kupovinu virtualno! Iz udobnosti vlastitog doma naručite potrebne namirnice za ručak ili omiljeni kolač kojim ćete iznenaditi goste. Wolt dostavljači će se pobrinuti da na vašu adresu stignu brzo i po pristupačnoj cijeni.

Bogati izbor kvalitetnih artikala

Izbor kvalitetnih artikala
Pronađite širok izbor kvalitetnih prehrambenih i neprehrambenih artikala, ali i vrhunske proizvode Studenac robne marke.

Brzo i jednostavno do željenih namirnica

Jednostavno do željenih namirnica
Nedostaje vam nekoliko sastojaka za ručak? Potrebne namirnice naručite u samo nekoliko klikova, iz udobnosti vlastitog doma.

Brza dostava na kućnu adresu

Brza dostava
Naručene namirnice će Wolt dostavljači donijeti na vašu kućnu adresu u najkraćem mogućem roku! Dostavu do vrata pratite putem aplikacije.

Obavite kupovinu preko Wolt marketa u Splitu i Zagrebu!

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!