Cool kartica
17.03.2020.

Riba u peći

  • Srednje zahtjevno
  • 45 min
  • 3 osobe
  1. Očišćeni brancin dobro posušite pomoću kuhinjskih ubrusa te ga začinite soli i paprom po želji.
  2. Povrće koje ste prethodno oprali narežite na manje komade, zatim ga začinite soli i paprom, nauljite maslinovim uljem i stavite na pleh zajedno s ribom.
  3. Ribi po dužini napravite rez otprilike na sredini, tamo gdje je najdeblja. Na taj ćete način tijekom pečenja moći vidjeti odvaja li se meso od kosti.
  4. Po želji možete u svaku ribu staviti nekoliko kriški limuna.
  5. Sve skupa pecite oko 30-ak minuta na 180 stupnjeva.

Dobar tek!

Isprintajte recept

COVID-19 informacije

Saznajte sve novosti o mjerama zaštite zaposlenika i kupaca od koronavirusa

Saznajte više