02.11.2021.

Domaći kruh

  • Jednostavno
  • 1 h
  • 6-8 osoba

Izrada finog i hrskavog kruha nikada nije bila jednostavnija uz ovaj recept za domaći kruh!

  1. U prikladnu posudu stavite sve suhe sastojke i promiješajte ih. 
  2. Dodajte vodu i sve dobro povežite, ručno ili pomoću miksera. Ovo tijesto mora biti gusto, ali tekuće.
  3. Nekoliko minuta dobro razradite tijesto kako bi se svi sastojci sjedinili.
  4. Prikladnu posudu za pečenje dobro nauljite i ulijte dobiveno tijesto. 
  5. Stavite sa strane oko 15-20 minuta. 
  6. Pecite na 180 stupnjeva oko 45 minuta, dok kruh ne dobije lijepu boju i na drvenom ražnjiću ne ostaje sirovo tijesto. 
  7. Odmah nakon pečenja premažite ga maslinovim uljem. Pustite da se malo ohladi prije posluživanja.

Domaći kruh, ali u verziji s aromatičnim kestenima? Iskoristite sezonu kestena uz recept za kruh od kestena!

Isprintajte recept

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!