Whatsapp
Studenac Market Logo

Njoki u tri boje (2. dio)

45 min
Lagano
2-4 osobe

Sastojci

Priprema recepta

Njoki u tri boje ukusno su i kreativno jelo. Odaberite crne, zelene ili crvene njoke i krenite s pripremom!

Crni njoki s kozicama

  • kozice 500 g
  • luk 1 kom
  • peršin
  • tikvice 1 kom
  • maslinovo ulje
  • sol
  • papar
  • maslo
  • parmezan 1 žlica
  • vrhnje za kuhanje 2 žlice
  1. Na maslinovom ulju dinstamo luk te dodamo kozice i tikvice.
  2. Začinimo soli i paprom.
  3. Dodamo peršin, maslac, šalšu, riblji temeljac i vrhnje za kuhanje.
  4. Ubacimo prethodno skuhane njoke i kuhamo još par minuta.
  5. Pri kraju dodamo maslac i ribani sir.

Vege njoki od špinata

  • tikvice 1 kom
  • luk 1 kom
  • peršin
  • sol
  • papar
  • Napolitana umak
  • povrtni temeljac
  • maslo
  • parmezan
  1. Luk i tikvice izdinstamo.
  2. Dodamo Napolitana umak i povrtni temeljac. Začinimo soli i paprom.
  3. Ubacimo prethodno skuhane njoke i kuhamo par minuta. Pri kraju dodamo maslac i parmezan.

Njoki od cikle s pancetom

  • panceta
  • luk 1 kom
  • mesni temeljac
  • peršin
  • vrhnje za kuhanje
  1. Izdinstamo luk i pancetu zatim podlijemo mesnim temeljcem te začinimo.
  2. Dodamo prethodno skuhane njoke i malo vrhnja za kuhanje nakon čega kuhamo još par minuta.

Dobar tek!

Ako volite kozice i spremni ste za kulinarsku avanturu, pripremite punjene njoke!

Tjedna ponuda

Od srijede 11.06. do utorka 17.06.2025.

Sendvič salama

Cekin

Sendvič salama
-17%

4,25 €

5,17 €

sa sirom, 1 kg

Vrijedi od 11.06.2025. do 17.06.2025.

MPC 5,17 € na dan 02.05.2025.

Tjestenina fusilli br.98

Barilla

Tjestenina fusilli br.98
-50%

0,99 €

1,99 €

500 g, 1,98 €/kg

Vrijedi od 11.06.2025. do 17.06.2025.

MPC 1,99 € na dan 02.05.2025.

Omekšivač

Ornel

Omekšivač
-41%

1,99 €

3,40 €

calming, 800 ml, 2,49 €/l

Vrijedi od 11.06.2025. do 17.06.2025.

MPC 3,40 € na dan 02.05.2025.

Pileći file

Cekin

Pileći file
-18%

5,15 €

6,29 €

svježe, 400 g, 12,88 €/kg

Vrijedi od 11.06.2025. do 17.06.2025.

MPC 6,29 € na dan 02.05.2025.