Trgana piletina ili pulled chicken ukusan je i sočan nadjev za sve vrste sendviča, burgera ili tortilja!
Pileća prsa začinite češnjakom u granulama, dimljenom paprikom, soli i paprom. U posudu za pečenje dolijte pivo, temeljac, ljuti umak i BBQ umak te promiješajte. Složite začinjena pileća prsa i stavite peći na 180 stupnjeva 30 do 45 minuta.
Kad se piletina ispekla, stavite je u prikladnu posudu i dok je vruća s pomoću vilice rastrgajte. Dodajte umaka u kojem se pekla i dobro promiješajte. Na bublicu stavite salatu, piletinu, tanko narezane kisele krastavce, kukuruz i ljubičasti luk.
Volite brze i jednostavne recepte s piletinom? Otkrijte kako pripremiti pileći snack!
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša suglasnost.Za konfiguraciju kolačića odaberi PRILAGODI. Za više informacije pročitajte naša Pravila privatnosti.