08.06.2021.

Trgana piletina

  • Umjereno zahtjevno
  • 1 h
  • 4 osobe

Trgana piletina ili pulled chicken ukusan je i sočan nadjev za sve vrste sendviča, burgera ili tortilja!   

  1. Pileća prsa začinite češnjakom u granulama, dimljenom paprikom, soli i paprom. U posudu za pečenje dolijte pivo, temeljac, ljuti umak i BBQ umak te promiješajte. Složite začinjena pileća prsa i stavite peći na 180 stupnjeva 30 do 45 minuta. 
  2. Kad se piletina ispekla, stavite je u prikladnu posudu i dok je vruća s pomoću vilice rastrgajte. Dodajte umaka u kojem se pekla i dobro promiješajte. Na bublicu stavite salatu, piletinu, tanko narezane kisele krastavce, kukuruz i ljubičasti luk. 

Volite brze i jednostavne recepte s piletinom? Otkrijte kako pripremiti pileći snack!

Isprintajte recept

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!