Dostava Studenac kupi i pokupi Cool kartica
26.03.2020.

Juha od luka

  • Jednostavno
  • 1 h
  • 4-8 osoba
  1. Luk očistite i narežite tanko u obliku polumjeseca.
  2. Na Farchioni maslinovom ulju i Meggle maslacu dinstajte luk 20 minuta na srednje jakoj vatri dok se ne karamelizira.
  3. Nakon što ste luk izdinstali, dodajte sol, papar, smeđi šećer, lovor, suhi lovor te dobro promiješajte i dodajte čašu vina, pustite da tekućina ishlapi i zatim stavite još jednu žlicu vina. Kad iskuha, dodajte sav goveđi temeljac.
  4. Kuhajte još 20 minuta, a u međuvremenu stavite peći dvopeke koje ste premazali maslinovim uljem i na njih složili mozzarellu i ribani sir po želji. Pecite na 200 stupnjeva 10 do 15 minuta.

Dobar tek!

Isprintajte recept