29.10.2020.

Grašak s piletinom

  • Srednje zahtjevno
  • 90 min
  • 4-6 osoba

Pripremite grašak s piletinom, zdrav i ukusan ručak gotov za 90 minuta!

  1. Pileći rasjek začinite i pobrašnite. Zatim ga stavite u zagrijano ulje i pustite da se zapeče sa svih strana.
  2. Kad piletina dobije koricu, izvadite je van i stavite sa strane.
  3. Na istu masnoću stavite sitno narezan luk i mrkvu te pirjajte nekoliko minuta. Dodajte sitno sjeckani češnjak i peršin.
  4. Vratite piletinu, podlijte temeljcem. Začinite soli, paprom i crvenom paprikom, ubacite list lovora te pustite da sve lagano kuha.
  5. Oko 15 minuta prije kraja kuhanja dodajte grašak. Kad se skuhao, prema potrebi još začinite.

Kombinacija piletine i povrća uvijek je odličan i zdrav izbor. Pripremite piletinu punjenu povrćem!

Isprintajte recept

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!