Ukusna i zasitna pita od ajvara i sira pozitivno će iznenaditi sve ljubitelje ajvara!
Pomiješajte brašno i prašak za pecivo.
U drugoj posudi izmiješajte jaja i jogurt. Zatim postupno, jedan po jedan, dodajte sve ostale sastojke. Na kraju dodajte brašno i prašak za pecivo koje ste prosijali te dobro promiješajte.
Posudu za pečenje nauljite te ulijte smjesu. Stavite peći u zagrijanu pećnicu 20 minuta na 200 stupnjeva.
Kada je pita pečena, pustite da se malo ohladi, a zatim je narežite.
Ako još niste, okušajte se u pripremi domaćeg ajvara. Donosimo vam recept i savjete za vrhunsku pripremu.
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša suglasnost.Za konfiguraciju kolačića odaberi PRILAGODI. Za više informacije pročitajte naša Pravila privatnosti.