Grill lisnate roladice pripremite u samo tri koraka! Ovo ukusno toplo predjelo jednostavno je i brzo za pripremu.
Pik kobasice ispeći na tavi, ostaviti da se ohlade i prerezati na pola, na istoj masnoći zatim izdinstati luk izrezan na polumjesece.
Lisnato tijesto izvaljati na jedan centimetar debljine. U tijesto staviti prethodno dinstani luk, na pola izrezane Pik kobasice i malo Vindija BoviBlue sira, zatim zarolati.
Nožem napraviti manje proreze na vrhu rolice i premazati istu jajem te posuticrnim sezamom. Staviti peći u pećnicu prethodno zagrijanu na 180 stupnjeva 30 do 45 minuta.
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša suglasnost.Za konfiguraciju kolačića odaberi PRILAGODI. Za više informacije pročitajte naša Pravila privatnosti.