Cool kartica
30.01.2020.

Dinstani kiseli kupus

  • Srednje zahtjevno
  • 1h
  • 4 osobe
  1. Na maslinovom ulju dinstajte luk i lovor dok luk ne uvene. Zatim dodajte češnjak i peršin te ga par minuta dinstajte dok ne pusti aromu.
  2. U vodi operite kiseli kupus te ga dodajte jelu. Začinite suhom paprikom i paprom u zrnu te ga narednih 20-ak minuta pustite da se zapeče bez dodavanja tekućine, redovito promiješajte da ne zagori.
  3. Kad se kupus zapekao dodajte tekućinu, najbolje onu u kojoj ste prije kuhali suho meso. Dodajte tekućinu tako da pokrije kupus te ga pustite da lagano kuha sve dok sva tekućina ne iskuha.
  4. Pri kraju kuhanja dodajte Pik Kranjske kobasice koje ste prethodno zapekli na suhoj tavi i sve skupa kuhajte do kraja. Začinite po potrebi soli i paprom.

Dobar tek!

Isprintajte recept

COVID-19 informacije

Saznajte sve novosti o mjerama zaštite zaposlenika i kupaca od koronavirusa

Saznajte više