13.05.2022.

Studenac podržava pub kvizove diljem Hrvatske

Studenac podržava pub kvizove diljem Hrvatske

Svibanj je u znaku razigranog proljeća pa je tako i Studenac ušao u novu zanimljivu pustolovinu pokroviteljstva pub kvizova diljem Hrvatske!

Studenac Pub kviz

Pustolovinu smo započeli u Zagrebu podržavši IQuiz i Fastfacts Trivia. Na kvizovima na kojima se uvijek traži mjesto više, Studenac je tako pronašao svoje! Odvažne smo kvizaše dočekali s grickalicama i predstavili im našu aplikaciju vjernosti 'Moj Studenac', a pobjednike nagradili paketom proizvoda privatnih robnih marki dostupnih samo u Studencu te vrijednim Studenac poklonom bonom. Organizatori su, osim nagrada,  natjecateljima priredili i pitanje Studenca koje je zabavilo sudionike.

Studenac Pub kviz

Podrška pub kvizovima jedna je od brojnih aktivnosti kojima Studenac potiče i nagrađuje znanje te smo suradnjom s popularnim kvizašima ušli i na taj pretežno studentski 'teren'.

„Zadovoljstvo nam je podržati projekte koji promoviraju znanje, ali i druženje te zabavu. Prepoznajemo pub kvizove kao novu atrakciju u društvu, a pogotovo među mladima. Stoga smo odlučili nagraditi upravo one koji aktivno promoviraju znanje i tako obogaćuju svoje slobodno vrijeme. Zahvaljujemo organizatorima na suradnji i veselo iščekujemo daljnje prilike za podršku zabavnim i edukativnim inicijativama!“ poručila je Nina Mimica, direktorica marketinga Studenca.

Studenac Pub kviz

Nakon zagrebačkih, mnogi iskusni kvizaši ovoga svibnja očekuju nas i u Rijeci, Makarskoj, Zadru, Opuzenu i Puli.

Studenac Pub kviz

Studenac Pub kviz

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!