Studenac market
19.05.2022.

Studenac preuzeo lanac Duravit Trgovina d.o.o.

Studenac preuzeo lanac Duravit Trgovina d.o.o.

Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, ujedno i lanac s najvećom mrežom prodavaonica, preuzeo je lokalni trgovački lanac Duravit Trgovina d.o.o. koji posluje u 13 maloprodajnih objekata na području Pule i okolice te zapošljava preko 40 zaposlenika. Trenutno Studenac tako broji čak pedeset prodavaonica na spomenutom području.

Preuzimanjem Duravit Trgovina d.o.o. Studenac je, nedugo nakon preuzimanja karlovačkog trgovačkog lanca Kordun, nastavio sa širenjem svoje prodajne mreže. Tim potezom dodatno je potvrdio i svoju poziciju lanca s najvećim brojem prodavaonica u Hrvatskoj, njih više od 750 u devet županija i Zagrebu.

Svakodnevna kupnja uz bogatu ponudu, asortiman TO GO i mnogobrojne pogodnosti

„Studenac nastavlja sa svojom poslovnom strategijom rasta i razvoja, a preuzimanjem lanca Duravit Trgovina d.o.o., ojačali smo i našu poziciju u Puli te okolici. Siguran sam da ćemo i u ovom slučaju biti prepoznati kao prava trgovina-susjed u Istri jer nam naša snažna lokalna integriranost daje priliku da svoju ponudu maksimalno uskladimo s potrebama pojedinih sredina. Uz postupno unapređenje svih poslovnih aspekata, zadržat ćemo vrijednost koju lanac predstavlja svojim kupcima i zaposlenicima te je dodatno obogatiti i vrijednostima Studenca kako bismo zajedničkim snagama postigli značajne rezultate“, izjavio je Michal Senczuk, predsjednik Uprave Studenca.

Spomenuto područje bogatije je tako za niz novih Studenac prodavaonica proximity formata koje kupcima omogućavaju bržu i praktičniju svakodnevnu kupnju uz bogatu ponudu, asortiman TO GO i mnogobrojne pogodnosti.

Isprintajte novost

Studenac - potvrđeni prijatelj svojih kupaca!